yamahama Opublikowano 27 Września Obserwujący: 4 Ilość tematów: 8 Ilość postów: 52 Reputacja: 31 Wygrane: 1 Dołączył: 2023.03.04 Status: Udostępnij Opublikowano 27 Września (edytowane) Nick gracza składającego skargę: yamaszka Nick gracza oskarżonego: bucia glenn Powód skargi: przerwa za nic Dowód(świadkowie/Demo/Screen): mozna zobaczyc w logach Czas zdarzenia: 27.09.24 godzina ok 21.45 Siedze sobie z diamym na kanale na max 2 bucia wbija do nas na kanal celowo i nagle mi daje przerwe na dc za nic to ze wyzywam go na tyralni gdzie to jest od tego miejsce to nie znaczy ze mozesz mi za nic dawac przerwe na kanale tym bardziej ze jestes wlacicielem serwera jaki ty dajesz przyklad innym graczom, wpychasz sie na kanal jak chcialem sam z diami posiedziec na max 2 a ty sie wpierdalasz jak gdyby nigdy nic jeszcze mnie obrazasz na tyralni jaki dajesz przyklad przypominam ci ze to ty zabraniales jak bylem adminem wdawac sie w dyskujse na tyralni EDIT: PO CO WBIJASZ NA KANAŁ MAX 2 JAK CHCIALEM SAM POSIEDZIEC Z DIAMYM ?? BARDZO PROSZE ADEK BADZ POLKES O WYCIAGNIECIE KONSEKWENCJI WOBEC TEGO TYPA WBIJA NA KANAL MAX 2 WYKORZYSTUJE SWOJE UPRAWNIENIA A DOKLADNIEJ MOWIAC TO ICH NADUZYWA BEZ POOWODU ZADNEGO WCHODZAC NA KANAL MAX 2 GDZIE JA SIEDZE Z DIAMY Edytowane 27 Września przez yamahama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Buøcia Glenn Opublikowano 27 Września Obserwujący: 4 Ilość tematów: 37 Ilość postów: 315 Reputacja: 270 Wygrane: 47 Dołączył: 2023.02.25 Status: JUNIOR ADMIN Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Września Bana dostałeś za obrazę na kanale głosowym ze stosowną adnotacją w przerwie. Przerwa słuszna, @ diAMy świadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiesmialySzatan Opublikowano 30 Września Obserwujący: 0 Ilość tematów: 0 Ilość postów: 2 Reputacja: 2 Wygrane: 1 Dołączył: 2024.09.30 Status: Udostępnij Opublikowano 30 Września czemó, przerwa jak najbardziej sluszna, a to co ten patus wyprawia na chacie to glowa mala 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Opublikowano 1 Października Obserwujący: 1 Ilość tematów: 23 Ilość postów: 91 Reputacja: 99 Wygrane: 3 Dołączył: 2023.02.26 Status: Udostępnij Opublikowano 1 Października przerwa jak najbardziej sluszna, a to co ten patus wyprawia na chacie to glowa duża 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Opublikowano 18 Listopada Obserwujący: 9 Ilość tematów: 23 Ilość postów: 184 Reputacja: 98 Wygrane: 9 Dołączył: 2023.02.18 Status: WŁAŚCICIEL Udostępnij Opublikowano 18 Listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi