yvnghaze Opublikowano 8 Października Obserwujący: 0 Ilość tematów: 10 Ilość postów: 36 Reputacja: 37 Wygrane: 6 Dołączył: 2023.03.14 Status: Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) Nick: SteakyAveza/ pseudonim na dc younghaze777 Imię: Alan Coś o sobie: Nazywam sie Alan jestem programista oraz na boku interesuje sie tenisem stolowym. Mam 17 lat pochodze z malopolskiego. Wiek: 17 Doświadczenie: na dc spore ogarniam kanaly role (rzeczy typu weryfikacja ktora nie dziala i moge ja naprawic) Dlaczego Ty chcesz zostać adminem:? wystepuje dosyc czesto sytuacja gdzie jakis typunio pinguje i kazdego to wkurza, wiec dodatkowa para rak by sie przydala. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze tygodniowo?: Sporo kilka godzin dziennie a tak spogladam praktycznie co chwile no chyba ze jestem zajety Znajomość regulaminu [0/10]: 8 Znajomość discorda [0/10]: 10 Link do discorda: https://discord.gg/z8A7acdz Kontakt: Dc Edytowane 8 Października przez yvnghaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mega czarnuch 14 Opublikowano 9 Października Obserwujący: 0 Ilość tematów: 3 Ilość postów: 81 Reputacja: 107 Wygrane: 7 Dołączył: 2023.03.22 Status: Udostępnij Opublikowano 9 Października siema alan co tam. anal. imo? na tak bo ogarniales na innych serveracch kiedys 1 Przez Buøcia Glenn, 11 Października Minimum 3 powody. Edytował 11 Października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BelkaTheWood Opublikowano 11 Października Obserwujący: 0 Ilość tematów: 16 Ilość postów: 85 Reputacja: 45 Wygrane: 3 Dołączył: 2023.03.19 Status: Udostępnij Opublikowano 11 Października (edytowane) nie -nie widze twojej przyszlosci -duza nieaktywnosc -jebac tenisa elo Edytowane 11 Października przez BelkaTheWood bo mialem taki kaprys 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiesmialySzatan Opublikowano 20 Października Obserwujący: 0 Ilość tematów: 0 Ilość postów: 2 Reputacja: 2 Wygrane: 1 Dołączył: 2024.09.30 Status: Udostępnij Opublikowano 20 Października na nie kidos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasda1231 Opublikowano 22 Października Obserwujący: 0 Ilość tematów: 0 Ilość postów: 1 Reputacja: 0 Wygrane: 0 Dołączył: 2024.08.18 Status: Udostępnij Opublikowano 22 Października jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Opublikowano 18 Listopada Obserwujący: 9 Ilość tematów: 23 Ilość postów: 184 Reputacja: 98 Wygrane: 9 Dołączył: 2023.02.18 Status: WŁAŚCICIEL Udostępnij Opublikowano 18 Listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi