TabaQ Opublikowano 30 Października Obserwujący: 7 Ilość tematów: 30 Ilość postów: 229 Reputacja: 90 Wygrane: 5 Dołączył: 2023.02.19 Status: WŁAŚCICIEL Udostępnij Opublikowano 30 Października Witam proszę o korzystanie z poniższej skali AMXX przy składaniu podań [1/10] hymm... Co to AMXX ??? [2/10] Miej więcej wiem czym jest amxx [3/10] Wiem jak korzystać z "amxmodmenu" [4/10] Dobrze znam "amxmodmenu" "amxbanmenu" "amxkickmenu" [5/10] Sprawnie korzystam z w/w menu, także znam kilka komend [6/10] Doskonale opanowałem menu wymienione w [4/10] oraz znam wiele dodatkowych komend, sprawnie się nimi posługuje. [7/10] Wszystko z punkt [6/10] jest dla mnie oczywiste oraz za pomocą konsoli potrafię zmienić ustawienia serwera. [8/10] Dobrze opanowałem punkt [7/10] Potrafię korzystać z FTP ( dodać mapy pluginy itp oraz potrafię edytować załączony plik "przykład.ini" [9/10] Punkt [8/10] jest dla mnie dziecinnie prosty. Posiadam również umiejętności potrzebne do edycji pluginów. [10/10] Doskonale odnajduje się we wszystkich umiejętnościach wymienionych w tym temacie. Dodatkowo potrafię pisać własne skomplikowane pluginy od podstaw. Doskonale odnajduję się w FTP, Sql, Vault i innych zadaniach dotyczących zarządzania serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi