Eziekk Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 1 Ilość tematów: 17 Ilość postów: 81 Reputacja: 99 Wygrane: 4 Dołączył: 2023.03.01 Status: Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Tak samo jak pisał grzesiu, ukryliście dział ze skargami, dlatego piszę tutaj. Skarga na @ Buøcia Glenn @ Troll Powód: Faworyzacja Jestem zmuszony napisać skargę, ponieważ ja, tak samo jak inne osoby (onna, norbi...) dostaliśmy ostrzeżenia za obrazę/prowokacje pod Q&A boskiego. Boski w swoim poście prowokował oraz obrażał mnie niejednokrotnie - oskarżeni admini nie zareagowali. Nie jest to jednorazowa sytuacja dlatego prosiłbym o ukaranie owych moderatorów, dziękuję 🙂 Dowody: Proszę nie mówić, że polkes czy ktoś inny dał już ostrzeżenie bez notatki, ponieważ to jest lista osób, które ten post widziała: Dowody na obrazę i prowokacje: 1 2 1. Ewidentna obraza 2. Prowokacja Pozdrawiam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snuffy Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 6 Ilość tematów: 2 Ilość postów: 112 Reputacja: 688 Wygrane: 48 Dołączył: 2023.03.02 Status: Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Nie jestem w temacie @ Eziekk , ale dlaczego nie skończyłeś jeszcze tej mapki? Jest jakiś konkretny powód tego? Możesz mi napisać w prywatnej wiadomości. Co do samej skargi, jak tutaj @ Buøcia Glenn ostatnio rozdawał ostrzeżenia za byle błahostkę, to każdy powinien być traktowany jednakowo przez tego administratora. 😇 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 10 Ilość tematów: 222 Ilość postów: 488 Reputacja: 344 Wygrane: 14 Dołączył: 2023.03.27 Status: Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 To ze przeczytalem ten temat to nie znaczy ze przeczytałem go od a do z w tym momencie nie jestem w domu a po drugie byś nie dostał ostrzeżenia za nic nauczcie się wkoncu do siebie zwracać jak ludzie a nie same problemy do siebie macie. Zadajecie takie pytania @ Boski Z Polski i się później dziwicie jak on ma na to odpowiedzieć jak cały czas prowokujecie skargę rozpatrzy to wyższa administracja odemnie i bucia odemnie to tyle. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 1 Ilość tematów: 23 Ilość postów: 91 Reputacja: 99 Wygrane: 3 Dołączył: 2023.02.26 Status: Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Eziekk napisał(a): Dowody na obrazę i prowokacje: 1 2 1. Ewidentna obraza 2. Prowokacja 1. Odpowiedziałem na pytanie 2. Gdzie tu masz prowokację? Zostało takie pytanie zadane i co, miałem kłamać? Napisałem prawdę, która ciebie boli. Sram na to czy nazywasz to prowokacją. Uważam również, że zamiast podszywania się pod moją osobę na DC, mogłeś w tym samym czasie dokończyć to, za co dostałeś pieniądze. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Buøcia Glenn Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 4 Ilość tematów: 37 Ilość postów: 315 Reputacja: 270 Wygrane: 47 Dołączył: 2023.02.25 Status: JUNIOR ADMIN Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 To że wszedłem w post nie znaczy że go przeczytałem, jestem dziś nieaktywny, po pewnych wydarzeniach. Rozumiem że macie kompleks na moim punkcie i szukacie na siłę wielkiego problemu. Konsekwencję będą wyciągnięte ale nie dziś. edit: Post przeczytany, konsekwencje wyciągnięte. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybkigrzesiu Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 3 Ilość tematów: 21 Ilość postów: 189 Reputacja: 142 Wygrane: 3 Dołączył: 2023.02.26 Status: Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 W imieniu wszystkich użytkowników domagamy się pokazania logów i potwierdzenia że polkes rzeczywiście daje warny bez postu!!!!!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 420 Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 5 Ilość tematów: 28 Ilość postów: 331 Reputacja: 319 Wygrane: 10 Dołączył: 2023.03.02 Status: Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 No bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yun Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 0 Ilość tematów: 4 Ilość postów: 30 Reputacja: 22 Wygrane: 0 Dołączył: 2023.05.01 Status: Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 rządzam wywalenia @ Troll z administracji za kłamstwa i pisanie jak Norbi czy Sokolek. 4 godziny temu, Troll napisał(a): @ POLKES dal ostrzeżenie tylko nie dał No dał notatki resztę napisze jak będę w domu bo na melanżu jestem ?????? 1 Przez Buøcia Glenn, 24 Czerwca 2023 +1 spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eziekk Opublikowano 24 Czerwca 2023 Obserwujący: 1 Ilość tematów: 17 Ilość postów: 81 Reputacja: 99 Wygrane: 4 Dołączył: 2023.03.01 Status: Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Buøcia Glenn napisał(a): To że wszedłem w post nie znaczy że go przeczytałem, jestem dziś nieaktywny, po pewnych wydarzeniach. Rozumiem że macie kompleks na moim punkcie i szukacie na siłę wielkiego problemu. Konsekwencję będą wyciągnięte ale nie dziś. edit: Post przeczytany, konsekwencje wyciągnięte. Dziękuje za wyciągnięcie konsekwencji wobec boskiego, ta skarga jednak jest na ciebie i Trolla dlatego prosiłbym właścicieli lub h@ o jej rozpatrzenie do końca. Jako Junior Admin powinieneś wiedzieć, że takie "wchodzenie sobie" może powodować to, że gracze będą myśleć, że masz za przeproszeniem wyj#b4ne. Nikt się nie będzie domyślać, że masz gorszy dzień lub brak czasu, chciałeś być adminem to wykonuj swoje obowiązki uczciwie wobec wszystkich. 7 godzin temu, snuffy napisał(a): Nie jestem w temacie @ Eziekk , ale dlaczego nie skończyłeś jeszcze tej mapki? Jest jakiś konkretny powód tego? Możesz mi napisać w prywatnej wiadomości. Co do samej skargi, jak tutaj @ Buøcia Glenn ostatnio rozdawał ostrzeżenia za byle błahostkę, to każdy powinien być traktowany jednakowo przez tego administratora. 😇 @ snuffy Nie będę pisać tego na prywatnej wiadomości, niech gracze o tym wiedzą. Nie zamierzam tolerować takiego zachowania i braku szacunku ze strony osób odpowiedzialnych za tą sieć. Ta wiadomość może zostać usunięta i liczę się z tym, że mogę za to dostać bana za "działanie na szkodę sieci". Ale skoro Boski nie dostał to dlaczego ja mam dostać? Wierzę, że właściciele podejdą do tego z zimną krwią i popatrzą na to trzeźwo, nie oceniając po moim ironicznym zachowaniu dotychczas na serwerze. Moja wiadomość do pewnej osoby, którą napisałem x czas temu: Wszystko było ustalone, ja miałem robić swoją część miesiąc, a boski 2-3 tygodnie. Wyleciałem na tydzień dlatego mój czas pracy zwiększył się do półtorej miesiąca, ale wysłałem boskiemu mapę by mógł na bieżąco pisać plugin. Miał go pisać 3 tygodnie a pisał prawie tyle samo co ja. Jednocześnie z tym musiałem robić poprawki na mapie i detale które oni chcieli. Nagle z dupy boski napisał do mnie na dc, że zablokuje mi możliwość grania tego eventu, bo napisałem, że jego plugin przenoszenia z CT do TT jest niepotrzebny i napisałem o to propozycje (xd). Od tamtej pory jak go wyśmiałem to on zaczął pisać na CHAT OGÓLNYM, że zalegam z mapą i nie umiem jej naprawić. Po kilku tygodniach pisania boskiego złych rzeczy na mój temat, gdy zgłaszałem to zarządowi, że gracze budują złe zdanie o mnie, evencie i jednocześnie sieci (przez amatorskie podejście) doszedłem do wniosku, że też zacznę pisać głupoty psujące reputacje eventowi, bo ignorowali to jak mówiłem co boski pisze. Fakt, tekstura jednych drzwi była czarna zamiast normalna i próbowałem to naprawić co psuło mapę jeszcze bardziej (program ten jest tak stary i pobugowany, że bez powodu wypierdala takie błędy, których nie jestem w stanie naprawić, niemniej jednak doszedłem z pracodawcą do wniosku, że zostawiamy to tak jak jest). W międzyczasie kłóciłem się z innymi o tą całą aferę z "transami" (w której sprzeczałem się z Olgierdem) i doszło do tego, że inni podłapali co boski mówi i tez zaczęli o mnie tak gadać. Do tego oczywiście dochodziły też moje prowokacje w stronę administracji za ostrzeżenia i faworyzacje przy nadawaniu banów, których nie toleruje. [17:13] A i zapomniałem dodać, że to nie ja tylko "przedłużałem", bo np. przez 3 tygodnie oni nie mogli zobaczyć jak mapa wygląda, bo boski im nie przesłał --- Kończąc - oczywiście, mogłem być bezstronny i robić co mi każą, ale jednocześnie jestem graczem tego serwera. Jakiś czas temu wrzuciłem na discorda screena wiadomości Boskiego do mnie w którym wyśmiewał moją dziewczynę z prywatnego, realnego życia jako dowód tego, że to jedyna wiadomość do mnie od niego od czasu wysłania mu ostatniej wersji mapy (zarzekał się, że "prosił" mnie o naprawienie mapy od miesiąca). Boski ma na avatarze forum zdjęcie mojej dziewczyny oraz sygnaturę z ironicznej wiadomości, którą wysłałem po jego grożeniu mi, że nie będę miał wstępu na własną mapę, którą opisałem w wiadomości wyżej. Co mogę więcej dodać? Dziwię się, że chcą z nim dalej współpracować kiedy on pluje im w twarz. Szkoda, że tak wyszło, bo event byłby fenomenem na całym świecie dzięki moim umiejętnościom i jego. Przez długi czas starałem się zachowywać profesjonalnie i nie wyrzucać brudów na forum serwera, ale jak widzisz snuffy, nie da się. Zaakceptowana (po czasie) wersja mapy among us została wysłana ponad miesiąc temu. Jeśli by chcieli to by już mogli odpalać event, a jeśli dołożyłem ostatnią cegiełkę do jego upadku to winny jest każdy z nas. Najwidoczniej nie skontaktowali się z nim, że została zaakceptowana dlatego od miesiąca wyzywa mnie (chociaż ja stawiam na jego wygórowane ego). Na prawdę mam ważniejsze rzeczy na głowie niż kłócenie się z anonimowym niedojrzałym dzieckiem w internecie. Pamiętaj boski, że to ty zacząłeś tę wojnę. Taki jest mój punkt widzenia. Edytowane 24 Czerwca 2023 przez Eziekk 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Opublikowano 26 Czerwca 2023 Obserwujący: 9 Ilość tematów: 23 Ilość postów: 184 Reputacja: 98 Wygrane: 9 Dołączył: 2023.02.18 Status: WŁAŚCICIEL Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 W dniu 24.06.2023 o 17:46, Eziekk napisał(a): Tak samo jak pisał grzesiu, ukryliście dział ze skargami, dlatego piszę tutaj. Dział ze skargami zostanie przywrócony. W dniu 24.06.2023 o 17:46, Eziekk napisał(a): Proszę nie mówić, że polkes czy ktoś inny dał już ostrzeżenie bez notatki, ponieważ to jest lista osób, które ten post widziała: Nie trzeba wchodzić w post, żeby dodać użytkownikowi ostrzeżenie. Użytkownik został ukarany, po czym wykupił warny. W dniu 24.06.2023 o 17:46, Eziekk napisał(a): Dowody na obrazę i prowokacje: 1 2 1. Ewidentna obraza 2. Prowokacja Pozdrawiam. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. W tym wypadku obraził @ POLKES oraz Ciebie, tak jak w/w zostało to ukarane. Co do prowokacji, według mnie trochę słaba prowokacja , dobrze wiemy ile czasu zajęło Ci skończenie tej mapy od czasu otrzymania pieniędzy za nią. W dniu 24.06.2023 o 20:12, Kiedy jest teraz napisał(a): W imieniu wszystkich użytkowników domagamy się pokazania logów i potwierdzenia że polkes rzeczywiście daje warny bez postu!!!!!!!! Zostawię to bez komentarza jeżeli na prawdę myślisz, że @ POLKES po ataku w swoją stronę zostawiłby to bez echa. Zapraszam DC wieczorem jak bardzo Ci zależy. W dniu 25.06.2023 o 01:45, Eziekk napisał(a): A i zapomniałem dodać, że to nie ja tylko "przedłużałem", bo np. przez 3 tygodnie oni nie mogli zobaczyć jak mapa wygląda, bo boski im nie przesłał Mapę powinniśmy dostać od Ciebie nie od boskiego. W dniu 25.06.2023 o 01:45, Eziekk napisał(a): Jakiś czas temu wrzuciłem na discorda screena wiadomości Boskiego do mnie w którym wyśmiewał moją dziewczynę z prywatnego, realnego życia Co do sytuacji po za serwerami, nie mamy na to wpływu, chyba że zajście miało miejsce na serwerze, to zapraszam na PW komu problem był zgłaszany. W dniu 25.06.2023 o 01:45, Eziekk napisał(a): Boski ma na avatarze forum zdjęcie mojej dziewczyny oraz sygnaturę z ironicznej wiadomości, którą wysłałem po jego grożeniu mi, że nie będę miał wstępu na własną mapę, którą opisałem w wiadomości wyżej. Avatar oraz sygnatura została usunięta z powodów etycznych, co prawda regulamin nic na ten temat nie mówi , a twarz była rozmazana. Co do samej sygnatury, ehh no trochę pojechałeś i mam nadzieje, że było to tylko głupie pisanie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aDk Opublikowano 26 Czerwca 2023 Obserwujący: 9 Ilość tematów: 23 Ilość postów: 184 Reputacja: 98 Wygrane: 9 Dołączył: 2023.02.18 Status: WŁAŚCICIEL Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 Osoby oskarżone dostają upomnienie słowne i prośbę o rozmowę ze mną na DC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi