Luis Enrique Opublikowano 20 Lipca 2023 Obserwujący: 0 Ilość tematów: 12 Ilość postów: 112 Reputacja: 73 Wygrane: 5 Dołączył: 2023.06.05 Status: Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Nick UnFriendly Imię: Sebastian Wiek: 23 Doświadczenie: Samym UBT byłem sporo czasu , jestem aktywnym użytkownikiem, staram się pomagać jak umiem czy w próbach o UB czy na serwerze jak czegoś nie wiedzą. Opisz swoją osobę: Miły , zawsze uśmiechnięty użytkownik z którym idzie się fajnie pośmiać,pożartować. Jestem zagorzałym fanatykiem wydawania polskich złotówek na serwer metin2 lub cs 1.6. Szczerze to ciężko opisać samego siebie. Jestem bezstronną potrafiącą działać w grupie osobą. Nie boję się wyrażać własnego zdania i oczywiście lubię w wolnym czasie odpalić cska i pośmiać się z innymi użytkownikami Ile dziennie jesteś w stanie poświęcić czasu na forum?: Dobre pytanie lecz mówimy jak działa forum czy jak nie? xD a tak serio to na telefonie patrze prawie cały czas forum na kompie jak jestem również. Więc dosyć często Czy kiedykolwiek grałeś na jakiś czitach? Jeżeli tak to wymień je: AimBot ,WallHack , ESP , BunnyHop , Anty Flash / Smoke , TriggerBot , SpeedHack , NoRecoil , NoSpread , HPP , BH Jak oceniasz swoją wiedzę na temat rozpoznawania cziterów: solidne 5/10 nie lubie sie przechwalać ale coś nie coś potrafie Link do STEAM oraz twój SID: https://steamcommunity.com/id/unek_ STEAM_0:0:60624323 Kontakt: - DC - FB - STEAM - GG - Nasza klasa - Facebook - Snapchat - Instagram - TikTok - WhatsApp - Telegram - Messenger 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sainaw Opublikowano 20 Lipca 2023 Obserwujący: 0 Ilość tematów: 8 Ilość postów: 91 Reputacja: 45 Wygrane: 1 Dołączył: 2023.06.26 Status: Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 oczywiscie ze tak duzo kontaktu doswiadczenie duzo czasu na forum spedza wiek na plus mily i usmiechniety mozna pozartowac 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 20 Lipca 2023 Obserwujący: 10 Ilość tematów: 222 Ilość postów: 488 Reputacja: 344 Wygrane: 14 Dołączył: 2023.03.27 Status: Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Oczywiście ze tak ryj mu sie nie zamyka + Wiek+ Nie ma z nim nudy + kox w csa 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn Opublikowano 20 Lipca 2023 Obserwujący: 0 Ilość tematów: 0 Ilość postów: 1 Reputacja: 2 Wygrane: 1 Dołączył: 2023.07.20 Status: Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Jestem na Tak +doświadczenie +Wiek +znam go ogarnia +dobry na to stanowisko 😧 Pozdrawiam by sxn2137 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diAMy Opublikowano 21 Lipca 2023 Obserwujący: 2 Ilość tematów: 121 Ilość postów: 382 Reputacja: 259 Wygrane: 24 Dołączył: 2023.06.05 Status: Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 (edytowane) dałbym na tak, ale dział jest zamknięty na nowe podania, więc jestem na NIE; - nie miałbyś tu nic do roboty, większość skarg albo ub jest rozpatrywanych dosyć szybko (chyba, że zamienić kogoś na Ciebie o ile będziesz bardziej aktywny), - ostatnia prosba o ub była 12 lipca, która była odwołaniem nawet nie do rozpiski xD - bedziesz sie palil na jakichs darmowkach jeszcze bardziej niz teraz - jestes konfliktowy, ale mi to tam osobiscie nie przeszkadza pozdro jak otworza dzial do zloz podanie Edytowane 21 Lipca 2023 przez diAMy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzadki Opublikowano 21 Lipca 2023 Obserwujący: 0 Ilość tematów: 10 Ilość postów: 29 Reputacja: 2 Wygrane: 0 Dołączył: 2023.07.11 Status: Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Wiek oraz doświadczenie przemawiają za kandydaturą. Problem w tym, że rekrutacja jest zamknięta. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lang69 Opublikowano 21 Lipca 2023 Obserwujący: 2 Ilość tematów: 19 Ilość postów: 102 Reputacja: 96 Wygrane: 3 Dołączył: 2023.03.13 Status: Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 oczywiscie ze tak duzo kontaktu doswiadczenie duzo czasu na forum spedza wiek na plus mily i usmiechniety mozna pozartowac dajcie chlopakowi szanse !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prudziak Opublikowano 27 Lipca 2023 Obserwujący: 0 Ilość tematów: 4 Ilość postów: 40 Reputacja: 41 Wygrane: 0 Dołączył: 2023.02.26 Status: Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Przyjmujemy - nie zawsze mam czas by wejść na forum, para dodatkowych rąk się przyda. Znam go z innych for i wiem ze chłopak sobie poradzi. @ aDk zrób mu konto w bansie. 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prudziak Opublikowano 27 Lipca 2023 Obserwujący: 0 Ilość tematów: 4 Ilość postów: 40 Reputacja: 41 Wygrane: 0 Dołączył: 2023.02.26 Status: Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi