Luis Enrique Opublikowano 26 Lipca 2023 Obserwujący: 0 Ilość tematów: 12 Ilość postów: 112 Reputacja: 73 Wygrane: 5 Dołączył: 2023.06.05 Status: Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Nick gracza składającego skargę: UnFriendly Nick gracza oskarżonego+SID (można sprawdzić wpisując "status" w konsoli): @ Lmmrs Powód skargi: Witam dzień dobry wieczór, dobra nie będę pisał pierdół przejde do sedna, wczoraj o godzinie 13:23 została zaakceptowana skarga gracza "Eziekk" w której został również ukarany ale chuj w to, według wymienionej osoby została na mnie nałożona blokada na 24h, po przeczytaniu tego po powrocie z pracy stwierdziłem że nie ma co odpalać PC skoro i tak mam bana. A tu nagle się okazuje że szanowny opiekun nie potrafi użyć jakże prostej komendy amx_addban , i zostałem zbanowany dnia następnego ( 26.07 ) około godziny 17:50. Z tylu banów co dostawałem za np skargi zawsze były bany dodawane od razu przez wyżej komendę. Dowód(świadkowie/Demo/Screen): Tutaj dowód na moją prawdomówność że nie wbiłem na serwer przez 24h : https://www.gametracker.com/player/UnFriendly/51.83.215.2:27015/ Tutaj dla pana opiekuna do poczytania o komendzie : https://amxx.pl/topic/55800-ban-komendą-addban/ Czas zdarzenia: 24-26.07.2023 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lmmrs Opublikowano 26 Lipca 2023 Obserwujący: 6 Ilość tematów: 9 Ilość postów: 162 Reputacja: 251 Wygrane: 12 Dołączył: 2023.02.26 Status: Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) Posłuchaj, tłumaczyłem ci na priv, jak teraz działa nadawanie banów. Może zbyt mało szczegółowo to wytłumaczałem, ale teraz panuje taka polityka, że bany się liczą od czasu pierwszego wejścia na serwer, jest to zrobione tak, żeby osoba, która dostała bana ze skargi odczuła tego bana bardziej. Zgodzi się tutaj ze mną cała administracja wyższa, bo to jest stosunkowo nowa zmiana, no ale taka zmiana zaszła. Jest to specjalnie wymyślone, żeby osoba nie przeczekała tego bana. Zapraszam do wypowiedzi @ Opiekun Serwera [JB]@ Właściciel Sieci . Edytowane 26 Lipca 2023 przez Lmmrs 2 1 1 Cytuj Przez Buøcia Glenn, 3 Sierpnia 2023 @ POLKES @ aDk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi