diAMy Opublikowano 26 Lipca 2023 Obserwujący: 2 Ilość tematów: 121 Ilość postów: 382 Reputacja: 259 Wygrane: 24 Dołączył: 2023.06.05 Status: Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) Imię: Kacper. Wiek: 20. Dlaczego ty?: Kluczowa odpowiedź w tej kwestii to dlaczego nie ja? Od siebie wiele więcej bym już tu nie dodawał, ale skoro to podanie na redaktora wypadałoby przytoczyć więcej argumentów. Na wstępie chciałbym zauważyć, że tematy redakcji głównie polegają na "Pytanie dnia". Format redakcyjnej zabawy jaka jest ww. oczywiście jak najbardziej na plus. Ja akurat chciałbym dodać coś od siebie i zacząć jakieś serie, które zabawią aktywnych użytkowników tego działu jak i również zachęcić tych, którzy jeszcze w nich nie uczestniczą. Forum miało problemy, więc fajnie byłoby podbudować sytuację rozwijając tę sferę. Aktualnie mamy tylko jednego redaktora a każda para rąk do pomocy się przyda. Miałem styczność z moderowaniem działu, wiem z czym to się je (kwestia przypomnienia). Niestety, ale większy ruch (w mojej opinii) generują skargi w dziale JailBreak niż sama redakcja. Reasumując mam doświadczenie, staż, chęci i aktualnie czas. W tym podpunkcie dałoby się wycisnąć więcej odpowiedzi na zadane pytanie, ale swoją werwę zostawiam na przyszłe tematy x). Doświadczenie: Opiekun działu Arbitrów (sąsiedni z działem redakcji), pomagałem wielokrotnie przy tworzeniu serii redakcyjnych. Jakie prace najlepiej Ci wychodzą?: Czuję, że najlepiej spełniałem obowiązki jako arbiter, ale nie mam problemu z tworzeniem czegoś innego/nowego. O ile będzie opcja chętnie zająłbym się głównie tym. Kontakt: W związku z moim miejscem zamieszkania to akurat kontakt jest utrudniony, więc gołąb pocztowy wchodzi jedynie w rachubę. :pepega: 3 przykładowe twoje prace: Dopóki moje prace na starym forum stoją zarchiwizowane to mogę udostępnić osobą, które będą chciały naocznie sobie moje "umiejętności". ------------------------------------ Spoiler • 10 sensownych postów ✔️ • Znajomość zasad ortografii, interpunkcji i gramatyki ✔️ - nie jest idealna ale jest... • Znajomość regulaminu forum ✔️ - wiecie jak jest • Umiejętność czytania ze zrozumieniem ✔️ • Brak aktywnych ostrzeżeń ✔️ ----------- Edytowane 26 Lipca 2023 przez diAMy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll Opublikowano 26 Lipca 2023 Obserwujący: 10 Ilość tematów: 222 Ilość postów: 488 Reputacja: 344 Wygrane: 14 Dołączył: 2023.03.27 Status: Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Oczywiście na tak będzie już "3" redaktor wiek+ Pomoc mi sie przyda + Dział redakcji będzie rozwijany to trzeba pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi 420 Opublikowano 26 Lipca 2023 Obserwujący: 5 Ilość tematów: 28 Ilość postów: 331 Reputacja: 319 Wygrane: 10 Dołączył: 2023.03.02 Status: Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Jestem na tak + wiek + chęć pomocy PS: zajebisty ziomek z ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onna Opublikowano 27 Lipca 2023 Obserwujący: 10 Ilość tematów: 17 Ilość postów: 280 Reputacja: 348 Wygrane: 14 Dołączył: 2023.03.07 Status: Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Oczywiście że tak! Może zrobisz coś więcej niż reszta + wiek + chęci + liczymy na twoją kreatywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Buøcia Glenn Opublikowano 27 Lipca 2023 Obserwujący: 4 Ilość tematów: 37 Ilość postów: 315 Reputacja: 270 Wygrane: 47 Dołączył: 2023.02.25 Status: JUNIOR ADMIN Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Ładne podanie, daje Ci szansę. Okres próbny 2 tygodnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Buøcia Glenn Opublikowano 27 Lipca 2023 Obserwujący: 4 Ilość tematów: 37 Ilość postów: 315 Reputacja: 270 Wygrane: 47 Dołączył: 2023.02.25 Status: JUNIOR ADMIN Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi