yvnghaze Opublikowano 2 Marca Obserwujący: 0 Ilość tematów: 10 Ilość postów: 36 Reputacja: 37 Wygrane: 6 Dołączył: 2023.03.14 Status: Udostępnij Opublikowano 2 Marca Imię: Alan Wiek: 16 Doświadczenie: Średnie w sumie nie lubię sam siebie oceniać no ale byłem tu grafikiem a wolny czas jest to myślę że zainwestuje go w robienie grafik. Coś o sobie: Jestem Alan mam 16 lat, interesuje się tenisem stołowym gram w 3 lidze, dużo sportów mnie interesuje np. piłka nożna czy siatkówka, no po prostu lubię sport nie brakuje go w moim życiu to jest moje zainteresowanie "sport" Ile czasu możesz spędzić dziennie na forum?: no na tyle żeby zrobić parę grafik wystarczy. Kontakt: dc forum GG fb Ts3 5 przykładowych twoich prac: Nie mam bo na nowym sprzęcie no ale wiele się nie zmieniło można looknac moje stare podanie albo jeśli będziecie wymagać to mogę wstawić tutaj jak się ktoś czepiał będzie. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuck Opublikowano 3 Marca Obserwujący: 3 Ilość tematów: 16 Ilość postów: 118 Reputacja: 115 Wygrane: 8 Dołączył: 2023.02.26 Status: Udostępnij Opublikowano 3 Marca Szkoda, że niewiele się zmieniło przez prawie rok jeśli chodzi o Twoje umiejętności. Obecnie nie ma grafika, a Ty jesteś w stanie wykonywać proste grafiki, więc jestem na tak. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diAMy Opublikowano 6 Marca Obserwujący: 2 Ilość tematów: 121 Ilość postów: 382 Reputacja: 259 Wygrane: 24 Dołączył: 2023.06.05 Status: Udostępnij Opublikowano 6 Marca jako, że jeden grafik odpadł (chyba) to można Cię przyjąć może zdarzy się okazja do wykorzystania twoich umiejętnosci, NA TAK 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yvnghaze Opublikowano 9 Marca Obserwujący: 0 Ilość tematów: 10 Ilość postów: 36 Reputacja: 37 Wygrane: 6 Dołączył: 2023.03.14 Status: Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca @ Buøcia Glenn 1 Przez Buøcia Glenn, 9 Marca Mam jeszcze czas na rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Buøcia Glenn Opublikowano 11 Marca Obserwujący: 4 Ilość tematów: 37 Ilość postów: 315 Reputacja: 270 Wygrane: 47 Dołączył: 2023.02.25 Status: JUNIOR ADMIN Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Marca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi